Redactie
Redactie Recepten 14 okt 2016
Leestijd: 1 minuut

Zo maak je heerlijke caramel pudding

Caramel pudding, oftewel caramel custard, is een heerlijk decadent toetje. Het vergt echter wat voorbereiding, maar de stappen zijn absoluut niet moeilijk. In deze video van Everyday Food laat Sarah zien hoe je het doet. 

Ingrediënten

Voor 6 puddinkjes:
  • 200 gram kristalsuiker
  • 240 ml slagroom
  • 475 ml magere melk
  • 8 grote eidooiers
  • 2 theelepels vanille-extract
  • 1/4 theelepel zout
Beoordeling
4.2 / 5 sterren. 12 x beoordeeld.

In dit recept gebruiken ze Amerikaanse half-and-half, te vergelijken met koffieroom. Dit is in Nederland niet of nauwelijks te koop, maar je kunt het goed zelf maken door slagroom en magere melk te mengen (zie de ingrediëntenlijst).

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.