Redactie
Redactie Recepten 2 aug 2013
Leestijd: 1 minuut

Chili-boter voor op stokbrood

Zelf kruidenboter maken is absoluut niet moeilijk, veel leuker dan een kant-en-klare halen, en je kunt ook nog eens je favoriete kruiden gebruiken! Je kunt het natuurlijk helemaal naar jouw smaak aanpassen, met jouw favoriete kruiden en verhoudingen. Onze favoriet: chili boter. Lekker voor op het stokbrood bij de barbecue.

 

  • 100 gram roomboter, zacht en op kamertemperatuur
  • chilivlokken
  • pizzakruiden
  • zout & peper

Ook lekker:

  • verse bieslook
  • verse peterselie
  • knoflook
  • uienpoeder
Beoordeling
4.3 / 5 sterren. 7 x beoordeeld.

Meng de ingrediënten door de boter en roer goed. Zet de boter een uurtje in de koelkast, zodat alle smaken zich kunnen mengen. Laat hem een half uur voor gebruik weer op kamertemperatuur komen. Enjoy!

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.