Witbierspritz met rozemarijn en frambozen uit het nieuwe Foodies Magazine
Zodra de zon schijnt, dekken wij de tafel buiten. Nodig vrienden en familie uit en maak er een tuinfeestje van met deze heerlijke gerechten om te delen! En voor daarbij schenken we een verfrissende witbierspritz met rozemarijn en frambozen.
Dit recept is afkomstig uit het huidige nummer van Foodies: Foodies 07. Daarin vind je naast dit recept voor een witbierspritz met rozemarijn en frambozen ook weer een column van Culy over één van de lekkerste foodtrends: ijs in bijzondere smaken. Nog niet gezien? Hol snel naar de supermarkt en haal ‘m in huis.
Witbierspritz: zo maak je ‘m
1. Kook een siroop van 150 ml water, het citroensap, de suiker en de takjes rozemarijn. Laat afkoelen met de takjes erin. Zeef de siroop.
2. Vul ruime glazen met ijsklontjes, verse frambozen en wat verse sprietjes rozemarijn. Giet 2 el van de rozemarijnsiroop in het glas en vul verder met een half blikje koud witbier.
Borrelbrood (met twee toppings) uit het nieuwe Foodies Magazine
Dit vind je nog meer in Het Grote Vakantienummer van Foodies
Heel veel ijs
Geen zomer zonder ijs! Van frisse citroensorbets tot makkelijke aardbeienijsjes en ook roomijs met zwarte peper: in dit nummer vindt elke ijsliefhebber verkoeling.
Lekker buiten eten
Hup, zet de drankjes maar koud, dek de tuintafel en steek die bbq maar aan: we gaan buiten eten! Met de redactie genoten we van allerlei lekkers in de tuin, we delen heerlijke picknickrecepten en maken ook nog eens de leukste zomerse hapjes om te delen.
En verder…
Delen we dé hotspots voor een vakantie in eigen land én reizen we door Europa voor de leukste culinaire steden, leer je ook nog de perfecte pavlova te maken en veel, veel meer…
Het nieuwe nummer van Foodies Magazine ligt nu in de winkel en is te bestellen via foodiesmagazine.nl.