Lekker vegetarisch: groene curry met sobanoedels
Vandaag op het menu voor een dagje vegetarisch: een groene curry met veel groenten en sobanoedels.
Groene curry met sobanoedels
Kook de sobanoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meestal is een minuut of vier in kokend water voldoende.
Rooster de cashewnoten kort in een droge pan. Hak ze eventueel grof.
Zet een wok op hoog vuur en verhit er wat olie in. Voeg de groenten toe aan de hete wok en roerbak een aantal minuten. Voeg de currypasta toe en laat deze een minuut meebakken. Voeg dan de kokosmelk, de sojasaus en eventueel de vissaus toe. Laat het geheel zeker vijf minuten op zacht vuur zachtjes koken.
Serveer de curry met de sobanoedels en bestrooi met de geroosterde cashewnoten.
Meer lekkere curry-recepten:
- Gepocheerde vis in een geurige tomatencurry
- Groene curry met gehaktballetjes, spinazie en courgette
- Vegetarische pindakaas-curry met kikkererwten en bloemkool