Vega club sandwich met eiersalade, avocado & pecannoten
Een heerlijke gestapelde vega club sandwich. Enjoy!
Zo maak je de vegetarische club sandwich
Maak eerst de eiersalade. Kook daarvoor de eieren hard in 5 minuten, laat schrikken en pel de eieren. Snijd in plakjes of blokjes met een eiersnijder of stamp fijn met een vork. Doe in een kommetje en bestrooi met zout en peper.
Voeg 2 eetlepels mayonaise (of maak ‘m zelf!) toe en meng het geheel. Proeven is natuurlijk belangrijk: naar smaak kun je extra zout of andere kruiden toevoegen.
Beleg de eerste boterham met de eiersalade en de veldsla. Leg daarop de tweede boterham en beleg deze met de plakjes tomaat en uienringen. Leg daarop weer een boterham en beleg deze met avocado en pecannoten. Dek af met de laatste boterham.
Steek een prikker in de sandwich en snijd diagonaal doormidden en serveer.
Culy Homemade: chicken Caesar sandwich (Caesar salad op een broodje)