Tompouce met bosvruchten compote
Een easy en lekker dessert!
Verwarm de oven voor op 180 graden. Bedek twee bakplaten met bakpapier en zeef op het oppervlak een eetlepel poedersuiker. Leg de ontdooide bladerdeeg velletje op een bakplaat en zeef hier wat poedersuiker over heen. Leg boven op het bladerdeeg nog een vel bakpapier en leg de volgende bakplaat hier boven op.
Bak het bladerdeeg 30 minuten totdat deze goudbruin en krokant zijn. (Mocht je niet zoveel bakplaten hebben, een ovenschotel of iets anders zwaars op het bladerdeeg kan ook!). Haal de platen na het bakken van elkaar af en verwijder het bakpapier en laat het afkoelen. Snij elk bladerdeeg velletje in twee rechthoeken.
Leg op elk bord een rechthoek bladerdeeg, besmeer deze met een dikke laag slagroom. Top de slagroom met de frambozen en herhaal de laag. Eindig met het bladerdeeg, garneer met wat frambozen en bestuif met poedersuiker.