Redactie
Redactie Recepten 6 jul 2016
Leestijd: 1 minuut

Tomaat-paprika taartjes met geitenkaas van ZTRDG

Elke week delen we een lekker recept van onze vrienden van ZTRDG.NL. Deze keer: tomaat-paprika taartjes met geitenkaas.

“De Machedoux geitenkaas doet het uitstekend bij de gegrilde paprika en tomaten. En daarnaast zijn deze hartige taartjes ook nog eens super makkelijk te maken. Kijk, daar houden we van!”

Het recept

Verwarm de oven voor op 180 graden. Grill de paprika’s in de oven en verwijder het vel.

Snij de geitenkaas in plakjes en verdeel over het bladerdeeg. Houd één centimeter van de rand vrij. Snij de tomaten in plakjes en halveer de honingtomaten.

Snij de ui in ringen. Verdeel de paprika, tomaten en ui over de kaas. Strooi zout en peper over de taartjes.

Klop het ei los en smeer de randen in. Plaats de taartjes in de oven en bak in circa 20 minuten goudbruin. Strooi voor het serveren de basilicum over de taartjes.

Op ZTRDG.NL vind je heerlijke recepten van seizoensgebonden en vaak biologische producten. Bestel met één klik een recept of doe je boodschappen direct vanuit je luie stoel. Knettervers (vandaag bezorgd is gisteren geoogst!) wordt alles bij je thuisbezorgd. 

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.