Culy Homemade: supersnel toetje met yoghurt, speculaas & frambozensaus
Dit is een supersnel toetje met yoghurt, speculaasjes & frambozensaus. Zo simpel, dat je het na het hoofdgerecht vlug-vlug in elkaar kunt flansen. En geloof ons: iédereen kan dit maken.
Zo maak je het toetje met frambozen en speculaas
Doe de frambozen in een steelpannetje met de suiker en kook een paar minuutjes op medium vuur totdat het een puree wordt. Je kunt de frambozen een beetje kapot stampen met een lepel of vork. Giet daarna in een bakje en laat afkoelen.
Vul de glaasjes met yoghurt; zorg dat je de randen van het glas niet raakt, voor een net effect. Maak hierop een laagje van de verkruimelde speculaasjes, met daaroverheen de gehakte nootjes. Sluit af met een laagje frambozensaus.
Wij fleurden het geheel op met eetbare bloemen van BloomBites.nl, maar dit is natuurlijk geheel optioneel.