Sinaasappel ijsjes met framboos
Je kent de ijsjes van NICE misschien wel: gemaakt met het lekkerste fruit en zo min mogelijk zoetstoffen. En ze deelden een lekker ijsjesrecept met ons: sinaasappel ijsjes met framboos.
De ijsexperts: “We voegen wel wat rietsuiker, honing of agavesiroop toe voor de allerlekkerste smaak, maar zo weinig mogelijk, want fruit smaakt van zichzelf al goed. Proef altijd je fruitmix tijdens het toevoegen van de suiker, het moet iets te zoet zijn naar je smaak, dan smaken ze ingevroren juist perfect!”
Zo maak je de sinaasappel ijsjes met framboos
Mix alle ingredienten in een schenkkan met een staafmixer. Proef of het lekker en net iets te zoet is. Je kunt nog wat citroensap of juist honing of agavesiroop toevoegen, de smaak is afhankelijk van hoe zoet het sinaasappelsap en de frambozen zijn.
Giet de mix in je ijsjesvormen, doe er stokjes in en wacht tot ze bevroren zijn (4 tot 5 uur).