Thaise biefstuksalade
Dit recept voor Thaise biefstuksalade van Culinessa is simpel en perfect voor een doordeweekse dag!
Snijd de rode peper in dunne stukjes, de ui in ringen, de cherrytomaatjes in partjes en de komkommer in plakjes.
Maak een dressing van de chili peper, 2el suiker, 2el limoensap, geperste knoflook en 2el warm water tot het goed gemixt is en de suiker is opgelost.
Meng de rucola sla met de tomaten, komkommer, rode ui en korianderblaadjes in een grote schaal. Breng de salade op smaak met 4 eetlepels dressing.
Grill het vlees op elke kant ongeveer 2 minuten, zodat het bruin is van buiten, maar niet doorbakken van binnen en breng op smaak met zout en peper.
Verdeel de salade over vier borden en leg het gegrilde vlees er op. Strooi tot slot wat sesamzaadjes over de salade en indien gewenst wat extra dressing.
Tip: serveer met wat geroosterd brood voor een complete maaltijd.