Gevulde paprika met couscous, gekruid gehakt en feta
Een lekker makkelijk recept voor elke dag: gevulde paprika met couscous, gekruid gehakt en feta.
Zo maak je de gevulde paprika
Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak het gehakt rul met de gemalen komijn en paprikapoeder. Meng de couscous met 300 milliliter water en laat dit afgedekt vijf minuten staan.
Snijd de bovenkant van de paprika’s en hol deze uit. Snijd de feta in blokjes en hak de peterselie fijn. Maak de couscous los met een vork en meng de couscous met de feta, het gekruide gehakt en de peterselie.
Vul de paprika’s met de couscous en zet in de voorverwarmde oven gedurende twintig minuten. Serveer de paprika’s met de overgebleven couscous.
Meer recepten met paprika
- Snelle paprikasoep met mascarpone en oregano
- Caprese van puntpaprika’s met Burrata
- Tomaat-paprikataartjes met geitenkaas