Redactie
Redactie Recepten 11 feb 2020
Leestijd: 1 minuut

Culy Homemade: knoflookbroodjes met Pecorino kaas

Oef, deze knoflookbroodjes met Pecorino kaas zijn niet alleen onwijs makkelijk om te maken, maar ook nog eens verslavend lekker. Ideaal als snack, voor bij de borrel of naast een bordje pasta. Yum!

knoflookbroodjes
Bron: Culy.nl

Zo maak je de knoflookbroodjes met kaas

Verwarm je oven voor op 180 grand en smelt de boter op laag vuur. Hak de knoflook en peterselie fijn. Rol het pizzadeeg uit tot een rechthoekige lap van bijna een centimeter dik. Snijd er tien stroken van, elk ongeveer 15 centimeter lang.

Meng de knoflook en peterselie door de gesmolten boter en bestrijk hiermee het deeg. Kruid met zwarte peper uit de molen, een snufje zout en een (dun) laagje geraspte Pecorino.

Druk de kaas iets aan en maak knopen van de stroken deeg. Doe dit voorzichtig en pas op dat je niet aan de uiteindes trekt, hierdoor wordt het deeg slap en dun. Leg de knopen op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk eventueel met de resterende knoflookboter.

Bak de knoflookbroodjes in 20 minuten goudbruin en gaar.

Meer zelfgemaakte broodjes

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.