Goddelijke cappuccino cake
:format(jpeg):background_color(fff)/https%3A%2F%2Fwww.culy.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2012%2F04%2Fcapuccinocake.jpg)
Dit recept voor cappuccino cake komt van de baksters van Goddelijkehuisvrouw.nl. Check ook hun Facebook pagina.
Voor de cake:
- 280 gram bloem
- 250 gram zachte boter
- 4 eieren
- 1 theelepel bakpoeder
- 250 gram lichtbruine basterdsuiker
- 1 theelepel vanille extract
- 150 ml yoghurt
- 1 eetlepel cacaopoeder
Ter garnering:
- 50 ml sterke koffie
- 200 gram roomkaas
- 100 gram poedersuiker
- Cacaopoeder
- Chocoladekoffieboontjes
Verwarm je oven voor op 180 graden. Meng alle ingrediënten tot je geen klontjes meer ziet. Vet een ovenschaal van 20 x 30 centimeter in en bedek met een laagje bakpapier. Giet hier het mengsel in.
Bak de cappuccino cake in ongeveer 30 minuten gaar.
Haal de cake uit de oven en druppel er de koffie over. Meng de roomkaas met de poedersuiker en bestrijk hiermee de cake. Bestuif met cacaopoeder en decoreer met chocoladekoffieboontjes.