Frambozen cheesecake brownies
Deze cheesecake brownies van de blog van Caroline Brouwer zijn onweerstaanbaar lekker!
Verwarm de oven voor op 170 graden. Vet een vorm in van 20 x 30 centimeter en bekleed met bakpapier. Smelt de chocolade au bain-marie. Zet opzij en laat een beetje afkoelen.
Klop de boter en 250 gram van de basterdsuiker met de mixer tot het bleek en romig is. Voeg dan drie eieren één voor één toe en klop goed na iedere toevoeging. Vouw de chocolade en dan de bloem in het mengsel. Spreid driekwart van het mengsel uit in de vorm.
Klop in een andere kom de roomkaas, de resterende suiker, de twee eieren en het vanille-extract tot een gladde massa. Spreid uit over de chocolade basis.
Verdeel de rest van het chocolademengsel over de roomkaaslaag en breng met een vork of een mes een marmerpatroon aan.
Leg de frambozen op de laag en druk een beetje aan. Bak de brownies 40 – 45 minuten in de oven. Laat afkoelen in de vorm en snijd in vierkante stukken en serveer.