Redactie
Redactie Diner 7 nov 2014
Leestijd: 1 minuut

Fettuccine met zalm

Bart van Olphen, viskenner van het YouTube-kanaal Barts Fish Tales, heeft een wekelijkse rubriek op Culy: Fishy Friday. Vandaag maakt hij een simpele pasta: fettuccine met zalm.

Kook de pasta in ruim kokend water met flink wat zout. De tijd hangt af van de soort pasta, kijk daarvoor op de verpakking.

Neem de koekenpan en verwarm de boter. Voeg nu de paddenstoelen toe en bak deze totdat ze bruin gekleurd worden. Voeg nu de zalm toe en bak deze een minuut mee.

Voeg nu de kappertjes toe en blus af met het citroensap. Laat dit 3 minuten pruttelen en voeg daarna de room toe die je twee minuten laat inkoken.

Zodra de pasta beetgaar is voeg je deze na het uitlekken direct toe aan de saus. Voeg nu de dragon toe en breng op smaak met peper en zout. Serveer direct.

 

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.