Redactie
Redactie Diner 4 jun 2012
Leestijd: 1 minuut

Feta van de BBQ

Een superzomers dinergerecht van een van onze favoriete culy blogs Photo-Copy Ann: feta van de BBQ!

Voor 2 personen:

  • 250 gram feta
  • 2 eetlepels verse kruiden (bieslook, citroenmelisse, oregano, platte peterselie)
  • 1 à 2 theelepels roze peperkorreltjes (eigenlijk zijn het besjes maar kom)
  • 2 eetlepels olijfolie (of olijfolie met een smaakje genre basilicum olie…)
  • Peper en zout
Beoordeling
4.3 / 5 sterren. 5 x beoordeeld.

Maak twee bootjes van zilverpapier en doe hierin de feta, de kruiden en peperkorreltjes, overgiet met wat olijfolie, kruid met peper en zout. Doe het bootje dicht en zet tien minuutjes op de bbq of een kwartier in een voorverwarmde oven op 200 graden.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.