Redactie
Redactie Recepten 29 jun 2016
Leestijd: 1 minuut

Video: zo bak je de perfecte eendenborst (magret de canard)

Magret de canard, ofwel eendenborst, is één van onze favorieten. In deze nieuwe video van Jules Cooking zie je hoe je zelf de perfecte eendenborst bakt.

Het enige wat je nodig hebt is een eendenborst van goede kwaliteit (vraag je poelier of slager), een scherp mes, een pan, een oven (voorverwarmd op 110 graden) en wat kruiden.

Je bakt het vlees in z’n eigen vet, waardoor de eendenborst nog meer smaak krijgt en een lekker knapperige korstje. Serveer met een zelfgemaakte port– of sinaasappelsaus en kijk hier voor een aantal handige tips van Robert Kranenborg.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.