Culy Homemade: witte truffel linguine met kalkoen & Parmezaan
Parmezaanse kaas-fans opgelet: in dit gerecht gaat een heleboel. Plus linguine, kalkoen, witte-truffelolie, rode peper, citroen en een scheut witte wijn.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking in ruim gezouten water.
Snijd de rode peper fijn en rasp lekker veel Parmezaanse kaas (hoeveelheid naar smaak). Rasp de gele zest (niet het witte, bittere gedeelte) van 1 citroen en pers de citroen uit.
Bak de kalkoenfilets nét gaar, snijd in plakjes en leg even opzij.
Doe de linguine in een koekenpan. Voeg de citroenzest, het sap, het pepertje, de olijfolie (wij gebruikten witte-truffelolie van LA Organic) en de helft van de Parmezaanse kaas toe aan de linguine.
Blus af met de witte wijn en breng op smaak met versgemalen peper. Hussel goed door en bak een minuutje mee. Serveer met de stukjes kalkoen en de andere helft van de Parmezaanse kaas.