Redactie
Redactie Diner 4 aug 2011
Leestijd: 1 minuut

Culy Homemade: vega kokoscurry met kikkererwten

Een lekker vegetarisch gerecht: kokoscurry met kikkererwten. Simpel, vullend en toch vol van smaak.

Neem een diepe pan en verhit de boter. Bak de ui in een paar minuutjes licht goudbruin. Voeg de knoflook en currypasta hieraan toe en bak eventjes mee totdat het lekker begint te geuren. Voeg de kikkererwten en de kokosmelk hieraan toe en laat een paar minuutjes mee pruttelen, totdat alles lekker zacht en smeuïg is.

Kruid goed met peper & zout en eventueel nog je andere favoriete kruiden, bijvoorbeeld koriander of kerriepoeder. Serveer in kleine schaaltjes of eventueel met krokante pappadums of een beetje rijst.

Andere kruidige curry’s:

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.