Redactie
Redactie Recepten 26 jun 2016
Leestijd: 1 minuut

Culy Homemade: vega green curry met soba noodles

Vandaag op het menu: een snelle vegetarische green curry met veel groenten én soba noodles.

Kook de soba noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meestal is een minuut of vier in kokend water voldoende.

Rooster de cashewnoten kort in een droge pan. Hak ze eventueel grof.

Zet een wok op hoog vuur en verhit er wat olie in. Voeg de groenten toe aan de hete wok en roerbak een aantal minuten. Voeg de currypasta toe en laat deze een minuutje meebakken. Voeg dan de kokosmelk, de sojasaus en eventueel de vissaus toe. Laat het geheel zeker vijf minuten doorpruttelen, zet het vuur eventueel wat zachter.

Serveer de curry met de soba noodles en bestrooi met de geroosterde cashewnoten.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.