Redactie
Redactie Ontbijt 11 mrt 2014
Leestijd: 1 minuut

Tropische oatmeal met mango & kokos

Ben je een beetje uitgekeken op de standaard havermoutpap? Dan hebben wij een heerlijk recept voor je: supersnelle tropische oatmeal met mango & kokos.

Voor 1 persoon:

  • 1 kopje melk (wij gebruikten rijstemelk met kokos)
  • Half kopje havermout
  • Handvol stukjes rijpe mango
  • 1 eetlepel kokosrasp
  • Beetje agavesiroop
Direct in je mandje bij:
Beoordeling
4.2 / 5 sterren. 3 x beoordeeld.
* Als basis gebruikten wij rijstemelk met kokos (van het merk Provamel, te koop bij natuurvoedingswinkels). Maar je kunt uiteraard ook amandelmelk, havermelk, koemelk, et cetera gebruiken. De rijstemelk met kokos geeft wel een extra tropische touch.

Verwarm 1 kopje melk met een half kopje havermout (gewone goedkope rolled oats uit de supermarkt of natuurvoedingswinkel) in een steelpannetje en breng aan de kook. Laat een paar minuten doorkoken totdat de melk is opgenomen door de havermout en er een stevige massa ontstaat. Laat een heel klein beetje afkoelen.

Serveer met stukjes superrijpe mango, wat kokosrasp en een beetje agavesiroop als je van zoet houdt. Enjoy!

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.