Culy Homemade: spaghetti met krokant amandel-broodkruim
Deze heerlijke spaghetti met krokant broodkruim met amandelen, peterselie, knoflook en Parmezaan staat binnen een mum van tijd op tafel. Klassiek, simpel en op-en-top Italiaans.
Scheur de Italiaanse bol in stukken en doe met de knoflook, verse peterselie, 1 handje amandelen en 1 handje geraspte Parmezaanse kaas in een hakmolen of keukenmachine. Pulse totdat je een fijn kruim krijgt (niet té fijn). Voeg een heel klein beetje olijfolie en peper en zout naar smaak toe en maal kort even door.
Kook de spaghetti zoals aangegeven op de verpakking tot al dente.
Verhit ondertussen een koekenpan met wat olijfolie op medium vuur en rooster hier het andere handje amandelen in tot mooi goudbruin. Haal eruit en zet even opzij. Voeg het kruim nu toe aan de pan en bak (tot de spaghetti klaar is) licht goudbruin.
Meng de spaghetti met het gebakken broodkruim en serveer met de geroosterde amandelen en het extra handje Parmezaanse kaas.