Redactie
Redactie Dessertrecepten 22 sep 2015
Leestijd: 1 minuut

Culy Homemade: snelle aardbeiensaus van je laatste restje zomerkoninkjes

Dit recept is zo simpel, dat het amper een recept te noemen is. Toch wilden we dit graag met jullie delen, want het is de ideale truc om van je laatste beetje aardbeien ‘af te komen’, die bijna hun beste tijd hebben gehad.

Ontkroon de aardbeien en doe ze in een pannetje met wat water en kristalsuiker (zoet het naar eigen smaak). Laat 5 tot 10 minuutjes op middelmatig vuur inkoken.

Tip: als je van spannende smaken houdt, is een klein scheutje balsamico-azijn erg lekker (probeer het eens!).

Serveer de nog warme aardbeiensaus bij yoghurt als ontbijt of bij een bolletje roomijs als dessert.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.