Redactie
Redactie Recepten 6 jul 2016
Leestijd: 1 minuut

Culy Homemade: gnocchi met spinazie, doperwtjes en katenspek

Dit gerecht is misschien niet een lust voor het oog, maar oh, wat is dit lekker. Gnocchi met spinazie, doperwtjes en katenspek in een lichte botersaus.

Kook de gnocchi in ruim gezouten water. Zodra ze boven komen drijven, zijn ze gaar. Dit duurt niet lang, zo’n 4 minuutjes.

Bak de katenspek krokant in een droge koekenpan, en laat uitlekken op keukenpapier. Snijd daarna in reepjes.

Snijd de verse salie in ragfijne reepjes. Wok de spinazie in wat olie en laat slinken. Voeg dan de doperwtjes en de salie toe en wok een minuutje mee. Voeg dan de roomboter toe en laat op hoog vuur een beetje inkoken. Breng op smaak met zout en peper.

Serveer de gnocchi met de groenten uit de wok en het krokante spek. Besprenkel met extra vergine olijfolie en eventueel nog wat zout en peper.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nĂłg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox đŸ„˜

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.