Redactie
Redactie Broodjes 16 nov 2016
Leestijd: 1 minuut

Culy Homemade: broodje meatloaf met mosterdmayo

Dit broodje meatloaf (gehaktbrood) met mosterdmayo is ontzettend simpel, maar zó lekker. En je kunt zoveel zelf maken (of zelf kopen) als je wilt!

Meng de mosterd met de mayonaise. Je kunt de mosterd ook zelf maken (en dat is verrassend simpel!).

Maak zelf gehaktbrood en gebruik de restjes de volgende dag voor dit broodje. Of koop dungesneden gehaktbrood bij de slager of bij Marqt.

Besmeer de helft van het broodje met de mosterdmayo, beleg met de meatloaf en kruid extra met zeezout & zwarte peper, naar smaak.

Lunchen met left-over meatloaf

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.