Crostini met aardbeien, tomaten & basilicum
Deze crostini’s met aardbeien, tomaten & basilicum zijn lekker apart door de bijzondere combinatie.
Zo maak je de crostini met aardbei
Haal de kroontjes van de aardbeien af en snijd ze in plakjes of blokjes. Snijd de tomaten in kleine stukjes. Neem een schaal en doe daarin de gesneden aardbeien, tomaten en basilicum. Roer het goed door elkaar tot een mooie salsa. Voeg eventueel wat peper & zout toe, naar smaak.
Snijd een stokbrood in dikke plakken. Neem een bakplaat met daarop een vel bakpapier en leg alle stukjes stokbrood naast elkaar. Zorg dat er genoeg ruimte tussen de broodjes zit. Verwarm wat honing in een sauspannetje; de honing hoeft alleen maar een beetje warm te worden zodat het makkelijk uitsmeert over de broodjes. Neem vervolgens een kwast en smeer de broodjes in met honing. Bak de crostini’s 15 minuten op 170 graden in de oven tot ze lekker knapperig zijn.
Beleg de crostini’s daarna met wat ricotta of mozzarella en vervolgens de aardbei-tomaat-basilicum salsa. Enjoy!