Broodje rosbief met mierikswortel en radijs
:format(jpeg):background_color(fff)/https%3A%2F%2Fwww.culy.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2016%2F03%2Fbroodje-rosbief-met-mierikswortel-stock.jpg)
Dit broodje rosbief met mierikswortel is een echte traktatie tijdens de lunch, maar zó makkelijk om te maken!
Ingrediënten
Voor 1 broodje- 1 volkoren broodje
- 1 theelepel mayonaise
- 1 theelepel yoghurt
- Mespunt mierikswortel (afhankelijk van je smaak, wasabi kan ook)
- Mespunt fijngehakte knoflook
- 1 eetlepel fijngesneden bieslook
- 1 radijs in flinterdunne plakjes
Rooster een volkorenbroodje in de toaster of oven (gebruik het lekkerste brood dat je kunt vinden, het liefst met zaden en pitten). Laat iets afkoelen en maak ondertussen de saus door de mayonaise met de yoghurt, mierikswortel en knoflook te mengen.
Besmeer het broodje met een dun laagje van de saus en verdeel er de rosbief over. Breng op smaak met peper en zout en verdeel hier nog een beetje van de saus over (dit doe je heel makkelijk met een lepel of doseerflesje).
Top het broodje rosbief met wat plakjes radijs en bieslook en geniet!