Decadent broodje met bacon, spinazie en een gepocheerd ei
Hmm: een decadent broodje metĀ bacon,Ā een gepocheerd ei en spinazie.
Breng een pan met water en azijn zachtjes aan de kook. Roer met een garde een draaikolk in de pan. Breek vervolgens een ei vlak boven de draaikolk. Pocheer elk ei ongeveer vijfĀ minuten.
Bang dat het niet lukt? Volg dan de instructies in onderstaande video.
Hak de walnoten fijn.Ā Verhit twee eetlepels olie in een koekenpan en roerbak de spinazie ongeveer drie tot vijfĀ minuten. Breng op smaak met peper en zout.Ā Bak de bacon in een hete pan vijfĀ minuten rondom bruin en krokant. Laat vervolgens op keukenpapier uitlekken.
Beleg elkĀ broodje met bacon, spinazie, een gepocheerd ei, Parmezaanse kaas en stukjes walnoot. Breng op smaak met peper. Verdeel de broodjes over de borden. Eet smakelijk!