Er is nu een speciale Sint reep met sinterklaaskruiden (van Chocolatemakers)
Chocolatemakers is al jaren één van onze favoriete chocolademerken. Waarom? Omdat ze een te gekke fabriek hebben. Omdat ze de lekkerste biologische chocoladerepen hebben, uit te kiezen op basis van cacaopercentage. En omdat ze nu ook een lekkere Sint reep lanceren, eentje die je geproefd móét hebben.
Hoe smaakt zo’n Sint reep dan?
De Sint reep bestaat uit 40% donkere melkchocolade met sinterklaaskruiden, kaneel, kruidnagel en nootmuskaat. De reep is subtiel en romig maar heeft ook een kruidig aroma, een beetje zoals de smaak van chocolade met kruidnoten.
Dat klinkt als Sinterklaasmuziek in onze oren! Ook goed om te weten: de Sint reep is – net als alle repen van Chocolatemakers – gluten- en notenvrij.
Het duurzame avondje is gekomen…
De Sint reep is naast onweerstaanbaar lekker ook nog eens een duurzame manier om Sinterklaas te vieren. De cacaobonen zijn niet alleen Fairtrade gecertificeerd (afkomstig van boerencoöperatie Conacado uit de Dominicaanse Republiek), ze zijn ook nog eens 100% biologisch en worden op windkracht en met het zeilschip naar de fabriek van de Tres Hombres gebracht.
Wij zetten de reep in ieder geval per direct op onze verlanglijst.
Meer met chocolade?
- De gezelligste chocoladerepen voor de koudere herfstmaanden
- Dit is de nieuwe ijssmaak van Ben & Jerry’s (met chips en chocolade!)
- Herfsttip: de afternoon tea van Waldorf Astoria is een chocoladedroom