Drie pop-up restaurants bij Marie Sur L’eau: het terras van hotel De L’Europe
Drie redenen waarom je deze zomer bij Marie sur L’Eau in Amsterdam wil vertoeven: Tubo Logier, Café De Klepel en restaurant Lastage. Want het iconische terras van hotel De L’Europe is de komende maanden host van maar liefst drie pop-up concepten. Logier, De Klepel en Lastage komen er elk een maand lang koken.
Het luxe vijfsterrenhotel hotel De L’Europa trekt al veel fijnproevers naar zich toe, onder andere met restaurant Flore van Bas van Kranen, waar ze waarschijnlijk nog steeds feest vieren vanwege het feit dat ze in één klap twee Michelinsterren kregen toebedeeld.
Ook hun brasserie Marie trekt veel volk, dat daar kan genieten van de pure Franse keuken in de stijl van de Riviera. Mét bijbehorend terras.
Drie pop-ups
Voor de zomer nodigen ze daar nu enkele van hun persoonlijke favoriete chef-koks en restaurants uit. Chef Tubo Logier (In de Wulf, Chambre Separee, P Franco) beet het spits af, nu volgen Café De Klepel en restaurant Lastage. Elk van hen kookt een maand lang bij Marie.
Zo’n unieke ervaring op een iconisch terras aan de Amstel: dat is nog eens het ultieme vakantiegevoel.
Reserveren? Wees er gauw bij.