Yay! Dit zijn de nieuwe limited edition Kerst-koffies van Nespresso
Hou je van koffie en hou je van Kerst? Dan kan je de nieuwe limited edition Kerst-koffies van Nespresso bij deze op je verlanglijstje zetten. De koffies zijn geïnspireerd op het Italiaanse la dolce vita en daar kunnen we deze winter wel wat van gebruiken, dachten we zo.
De koffies komen in de smaken Amaretti, Italiaanse espresso, Torta di Nocciole (hazelnoottaart) en Pecan Biscotti (biscotti van pecannoten). Dat klinkt delizioso in onze oren.
Dé koffie voor Kerst
De specials zijn echte, winterse smaken die zijn gebaseerd op zoete lekkernijen uit Italië. De Amaretti heeft aroma’s van amandel en vanille en is gemaakt van de Zuid-Amerikaanse arabica blend. Dat maakt een fruitige en levendige kop koffie. De Torta di Nocciole (een lekkernij uit Piëmont) heeft een aroma van geroosterde hazelnoten en vanille.
De Il Caffè is de perfecte Italiaanse espresso, een krachtige mix tussen Vietnamese en Indonesische robusta’s met een vleugje Colombiaanse arabica.
Dan is er nog een smaak die speciaal is ontwikkeld voor de Vertuo machine: Pecan Biscotti, beter bekend als cantuccini, met een subtiele hint van pecannoten met arabica’s uit Latijns-Amerika en Afrika.
Lekker om in de koffie te dippen: zelf Italiaanse cantuccini maken
Nespresso’s adventskalender
En als kers(t) op de taart komt Nespresso ook dit jaar weer met een adventskalender, waarmee je elke dag tot aan Kerstavond van een overheerlijk koffie kan genieten. De 24ste wacht je een mooi geschenk.
Handig: Het koekje bij de koffie: welke traktatie serveer je waarbij?
Wie, wat, waar?
De Kerst-koffies zijn vanaf 26 oktober 2020 verkrijgbaar in de boutiques en via de website van Nespresso. De adventskalender is verkrijgbaar in de boutique en kost €35,-.
Enneh, heb je nu direct al zin gekregen in Kerstmis? Bekijk alvast onze overheerlijke kerst-recepten.
Lekker bij de koffie:
- Vietnamese koffie flan met karamel
- Herfstige hazelnotentaart (dé taart voor in de herfst)
- Cake van vanille-ijs (!) en bakmeel
- Tarte tatin met peer en speculaaskruiden