Sterrenchef Chris Naylor opent een exclusief één-tafelrestaurant
Als de chef’s table je niet exclusief genoeg is, kun je nu ook naar een one-table restaurant. Deze week opent sterrenchef Chris Naylor het eerste één-tafelrestaurant van Amsterdam. De chef begint het one-table restaurant in de keuken van restaurant Vermeer*. En je eet hier wel degelijk anders…
Naylor’s gaat het heten: dit één-tafelrestaurant. De chef serveert je hier namelijk nieuwe gerechten, waarmee hij aan het experimenteren is. Met jou als (dankbaar) proefkonijn. Daarnaast verschijnen er ook Vermeer-klassiekers op tafel, met zijn signatuur van robuuste gerechten met pure smaken.
Naylor’s: uniek één-tafelrestaurant
Het restaurant heeft natuurlijk een unieke setting: je zit middenin de keuken van Vermeer (op de plek waar eerst de chef’s table stond), omringd door transparante wanden. Zo kun je de chefs op hun vingers kijken, maar heb je toch de intimiteit die je wil bij een etentje.
Chef Naylor maakt je ervaring bovendien heel persoonlijk, want hij geeft zelf uitleg over de gerechten uit zijn creatieve koker.
Reserveren bij Naylor’s
Over persoonlijk gesproken: om dit tafeltje te bemachtigen, kun je een reserveringsaanvraag doen door te bellen met het mobiele nummer van de chef (dat vind je op de website van Naylor’s). Hij beslist dan of je kan komen eten, onder andere afhankelijk van zijn agenda. Naylor’s is immers alleen open als de chef acte de présence geeft.
Dat kost misschien iets meer moeite dan een reserveringsformulier invullen online, maar je hebt dan wel the hottest seat of the house…
Meer restaurants met een unieke beleving:
- Bij deze no-table restaurants zit je niet aan tafel maar aan een bar rondom de keuken
- Restaurant Zheng in Den Haag: een keizerlijk banket uit vier delen van China
- Culy ontdekt… het video art menu bij Bluespoon in Amsterdam