De nieuwe Brandt & Levie worst is gemaakt met… whisky!
Worstliefhebbers verenigt u, want de nieuwe worst van Brandt & Levie is er weer eentje om met stevige tred voor naar de winkel te snellen. Voor hun nieuwe worst zochten de heren inspiratie bij een product dat hen na aan het hart ligt: whisky.
Brandt & Levie lanceren wel vaker een kekke worst. Zo gingen ze in het verleden al collabs aan met Jonnie Boer, Joris Bijdendijk en de wereldberoemde Italiaanse slager Dario Cecchini. In hun nieuwste worst speelt whisky de hoofdrol.
Brandt & Levie en whisky
De keuze ging uit naar de Laphroaig âQuarter Caskâ whisky. Dit is een peated single malt die gerijpt wordt op twee verschillende vaten en waarbij de gerst gedroogd wordt boven turfgestookte vuren.
Of als jeât in het whisky-jargon wil uitdrukken: een aromatische klepper met toetsen van jodium en een turfachtig, rokerig karakter. De whisky wordt gedistilleerd op het Schotse eiland Islay, maar vindt voor de gelegenheid zijn weg naar de worstmakerij van de heren Brandt & Levie.
Laphroaigworst van Brandt & Levie kopen
Lijkt jou dat wel wat, zoân rokerige droge worst? Haal âm dan snel in huis, want het gaat om een tijdelijke oplage.
De droge worsten met Laphroaig zijn vanaf vandaag tijdelijk verkrijgbaar bij de verkooppunten van Brandt & Levie en via de webshop.Â
Meer culinaire nieuwtjes
- Nieuws uit patatland! Hier haal je een frietje truffelpieper Ă©n er bestaat nu Ă©cht gezonde friet
- Holymoliebol is een oliebollen-pop-up waar je je eigen oliebol kunt versieren
- Het Okura hotel in Amsterdam serveert nu een bijzondere Japanse (!) high tea