Kooktips
-
Een netje met smakeloze mandarijnen gekocht? Dit doe je ermee
-
Aha: dus hier is dat gele dopje op je fles zonnebloemolie voor bedoeld!
-
Overschakelen van gas naar inductie? Dit moet je weten én dit zijn de voordelen
-
Mosselen (voor)bereiden en koken: dit moet je vooral wel én niet doen
-
Eerste hulp bij tostiproblemen: do’s en don’ts bij het maken van tosti’s
-
Je salades zijn nóg lekkerder op een bakplaat en dit is waarom
-
Op deze manier plakt vlees of vis niet meer aan je pan vast
-
Aan de kalkoen met kerst? Dit is hét geheime ingrediënt om ‘m sappig te maken
-
Hack alert: deze truc om knoflook te pellen gaat je veel tijd besparen
-
Met deze tip bak je de romigste eieren denkbaar
-
Handig: zo weet je wanneer je olie klaar is om te frituren
-
Succesvol lasagne opwarmen in de oven én op andere manieren – je doet het zo