Kooktips
-
Japans koksmes bot? Je slijpt ‘m waarschijnlijk verkeerd (en dit is hoe het wél moet)
-
Dit is waarom je vandaag nog je knoflookpers de deur uit moet gooien
-
Havermout bereiden: zo maak je het lekkerste ontbijt waar je lang van vol zit
-
De beste kookhacks die we tegenkwamen op Reddit (probeer ze allemaal!)
-
Rendang maken: alle do’s en don’ts op een rijtje
-
Dit is waarom we fan zijn van deze Japanse curryblokjes uit de supermarkt
-
Opgelet! Met deze meal hacks van de redactie bespaar je iedere dag 20 minuten
-
Kun je bruine plekken eten? Alles wat je wel (en misschien liever niet) wil weten
-
Waarom je te allen tijde citrusschillen moet bewaren in de vriezer
-
Dit is waarom je wortels vanaf nu gaat pocheren in boter
-
Wordt je bladerdeeg niet mooi bruin? Dit is de truc
-
Zo maak je botersaus voor je pasta