Redactie
Redactie Inspiratie 15 sep 2012
Leestijd: 1 minuut

Tips: hoe een standaard bakmix extra lekker maken

Zo nu en dan heb je er gewoon geen zin in: een taart bakken vanaf het begin. Het kost veel tijd, je moet meestal tientallen ingrediënten in huis halen en je wilt het liefst binnen een uur een heerlijk stukje gebak voor je hebben. Helaas is het resultaat met zo’n kant-en-klare bakmix niet altijd even lekker.

Gelukkig hebben we een aantal trucjes waarmee je zelfs de meest simpele kant-en-klaar taarten tot een culinair hoogstandje kan brengen!

– Door het toevoegen van een extra ei wordt het beslag nog rijker, voller en romiger.

– Soms moet er olie bij een bamix, Vervang de olie door boter, dit geeft een veel smeuïger en voller resultaat.

– Gebruik melk in plaats van water, dit geeft je taart veel meer smaak.

Bak-ze!

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.