Bij De Bijenkorf kun je nú de tacro van Jaimie van Heije eten!
Heb je altijd al eens je tanden willen zetten in een tacro (een kruising tussen een croissant en een taco)? Haast je dan naar De Bijenkorf met die honger van je. Speciaal voor het warenhuis ontwikkelde de bekende chef een tacro met onder andere gerookte zalm, avocado en uitgebakken spek.
Een sterren sandwich bedenken voor De Bijenkorf: laat dat maar over aan Jaimie van Heije! De chef (die je o.a. kent van Jaimie van Heije Restaurant, The Avocado Show en Bumbu Kitchen) maakte zijn eigen versie van de tacro. Wacht even, de wát?
De tacro van Jaimie van Heije
De tacro: één van de croissant-trends van afgelopen jaar, groot geworden bij patisserie en koffiebar Tarte in San Francisco. Zie het als een taco, maar dan van croissantdeeg.
De tacro van Jaimie van Heije bevat avocado, gerookte zalm, Hollandaise saus, radijs met uitgebakken spek en viooltjes. Je kunt ‘m nú proeven bij álle filialen van De Bijenkorf.
Dit vind je vast ook interessant:
- OMG: je kunt nu cookie dough eten bij de Bijenkorf!
- Supermoon Bakehouse in NYC maakt de meest waanzinnige croissants
- Culy ontdekt: het verjaardagsfeestje van Jaimie van Heije restaurant