Redactie
Redactie Inspiratie 20 jun 2013
Leestijd: 1 minuut

Snelle tip om te voorkomen dat je ijs te snel smelt

Op warme dagen lijkt het soms wel alsof je ijs alleen al smelt bij het pakken van een lepel, of sterker nog: door ernaar te kijken! Mateloos irritant en het lijkt onoverkoombaar. Toch is dat alles behalve zo, en met behulp van TheKitchn hebben we een snelle, doch essentiële tip voor je!

Het is eigenlijk heel simpel: leg je schaaltjes of kommetjes voor het serveren in de vriezer. Ook al is het maar voor een paar minuutjes, doordat ze koud worden blijft je ijs gegarandeerd bevroren op weg naar de tafel, tuin of bank.

Kan je nu al niet wachten en wil je graag zelf aan de slag? Dit zijn onze favo ijsrecepten:

– Homemade vanille-ijs (ijsmachine required)

Homemade carrot cake ijs (ijsmachine required)

Supersimpel bananen ijs

Arabisch tahina-halvaijs

Cookie dough roomijs met Oreo chunks (ijsmachine required)

Het allerlekkerste Nutella ijs

Vegan chocolade ijs

Peach Melba ijs

Koffie semifreddo

Bron: TheKitchn

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.