Smeuïger dan ooit: hoe maak je roerei als een topchef?
Er is maar één manier waarop wij het allerliefst roerei maken. Wij zweren bij de scrambled eggs à la Gordon Ramsay. Het resultaat? Het zachtste, romigste roerei dat je ooit hebt geproefd. Alsof er een engeltje op je tong piest – ja echt, zo goed is het.
Hoe maak je roerei als een topchef?
Veel is er niet voor nodig. Alleen een berg eitjes, een klont boter en een lepel crème fraîche. De magie zit ‘m in de techniek.
Culy’s Melvin heeft die uiteraard al goed onder de knie: het is een kwestie van de pan steeds even van het vuur halen en non-stop roeren. Zo wordt je roerei perfect gegaard én lekker luchtig. In bovenstaande video zie je hoe je dat moet doen.
Het recept
Krijg je al honger van de gedachte aan zo’n bordje zijdezachte eieren? Zelf roerei maken à la Gordon Ramsay doe je met dit recept.
Wil je een stapje verder gaan? Lees dan vooral onze 4 tips om roerei nóg lekkerder te maken.
Ei, ei, ei, en we zijn zo blij:
- Iedereen kan een ei bakken: Culy’s gids om eieren te bereiden
- Eieren kopen in een eier- eh… notendop: waar moet je op letten?
- Deze soorten eieren zijn er (van Marigold tot Kipster)