Redactie
Redactie Inspiratie 10 feb 2015
Leestijd: 1 minuut

New Yorkse ijssalon introduceert avocado-ijs… op toast

We schreven er al eerder over: avocado op toast is booming. Bij Cafe Gitane in New York hebben ze er zelfs hun signature dish van weten te maken. De New Yorkse ijssalon Morgenstern’s komt nu met iets nieuws: avocado-ijs op toast. Wordt dit de nieuwste hit op Instagram?

Morgenstern’s heeft in samenwerking met Brutal Magazine voor de maand februari een speciaal ontbijtmenu samengesteld. Het menu is niet als ieder ander menu, maar bevat onder andere broodpudding met zout en peper en huisgemaakte yoghurt, kardemompap met kokos en granola én natuurlijk het avocado-ijs op toast.

Chill Out Dude, It’s Just Avocado Toast is op het menu boven het bijzondere ontbijtje te lezen. Avocado-ijs op toast is duidelijk een knipoog naar de geëxplodeerde avocado-op-toast trend, maar wij zijn stiekem wel benieuwd naar dit bijzondere broodje! Gemaakt van getoast witbrood, avocado-ijs, Spaanse olijfolie, gecondenseerde melk, zeezout en zwarte peper.

De opbrengst van het speciale ontbijtmenu gaan overigens naar het tweede nummer van Brutal Magazine. Ga jij proeven?

Zelf avocado-ijs maken? Dat doe je zo.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.