Redactie
Redactie Eieren 19 feb 2015
Leestijd: 1 minuut

Meerdere eieren tegelijk pocheren, zonder pan: zó doe je dat

Eieren pocheren, we hebben er al een heleboel artikelen over geschreven. Met behulp van een plastic zakje, een zeef, pocheren in de magnetron, met een tornado in je kookwater… Maar deze tip is nieuw. En baanbrekend. Meerdere eieren tegelijk pocheren, zonder pan: zó doe je dat.

Doe in een muffintray (liefst geen siliconen, die wiebelen erg) in elk vormpje een eetlepel water. Breek daaroverheen in elk vormpje een ei. Zet 11 tot 13 minuten op 175 graden in de oven, als je de dooier nog lekker zacht wil.

Haal ze daarna voorzichtig met een lepel uit de vormpjes en laat eventueel uitlekken op keukenpapier als ze erg nat zijn. Enjoy!

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.