Culy’s makkelijke 3-gangen menu (om moeiteloos op tafel te zetten)
Makkelijk hoofdgerecht
Een makkelijk hoofdgerecht voor tijdens het kerstdiner, met vis en vega optie.
Kabeljauw met zeekraal en Noilly Prat saus
Het meeste moeite aan dit recept kost misschien nog wel het maken van de Noilly Prat saus, terwijl ook die makkelijk te maken is. Het stukje vis haal je eerst door de melk en dan door de bloem om het geheel een krokant korstje te geven. De saus doet de rest. Smakelijk!
> Naar recept: Kabeljauw met zeekraal en Noilly Prat saus
Vegetarisch: Gepofte knolselderij met hazelnootpesto en hangop
Dit recept kost wel wat tijd (de knolselderij moet zo’n 1,5 uur in de oven), maar simpel is het verder wel. Een heerlijk vegetarisch recept voor iedereen die van knolselderij houdt, en we kunnen je verzekeren: dít recept vindt bijna iedereen lekker. Tip: wil je het nog makkelijker maken? Koop kant-en-klare hangop.
> Naar recept: Gepofte knolselderij met hazelnootpesto en hangop