Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Inspiratie 12 dec 2020
Leestijd: 3 minuten

Culy’s makkelijke 3-gangen menu (om moeiteloos op tafel te zetten)

Makkelijk voorgerecht

Een makkelijk voorgerecht om het 3-gangen menu mee af te trappen. Met vis en vega optie!

Zalmtartaar met gefrituurde kappertjes en dillemayo

Zalmtartaar met gefrituurde kappertjes
Bron: Nancy van Batenburg voor Culy

Van deze zalmtartaar met gefrituurde kappertjes en dillemayo blijf je eten: dat durven we met zekerheid te stellen. Het overkwam ons namelijk ook (niet doorvertellen). Het is niet alleen gruwelijk lekker, het is ook nog eens een heel feestelijk voorgerecht dat stiekem heel simpel is. Win-win.

> Naar recept: Zalmtartaar met gefrituurde kappertjes en dillemayo

Vegetarisch: Peren in bladerdeeg met blauwe kaas, honing en walnoten

Deze peren in bladerdeeg zijn heerlijk als snel en makkelijk voorgerecht om je 3-gangen menu mee af te trappen. Niet alleen lekker, maar ook weer ‘s een keer wat anders dan een soepje of een carpaccio van bietjes. Geen fan van blauwe kaas? Deze crostini’s met aubergine en munt zijn ook een ware crowd-pleaser.

> Naar recept: Peren in bladerdeeg met blauwe kaas, honing en walnoten

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.