De ultieme lifehack om een pitabroodje te eten
Wij houden van pita’s. Met falafel en een dikke dot hummus bijvoorbeeld. Of met shoarma en knoflooksaus. Één probleem: het is altijd zo’n gehannes met vullingen en sauzen die lekken en uit het pitabroodje komen rollen. Not anymore…
Website The Huffington Post tipte onlangs een lifehack die het leven veel simpeler en overzichtelijker maakt. Wat blijkt? Je moet gewoon even weten hoe je je pitabroodje het beste opensnijdt. En da’s anders dan je verwacht.
Hieronder ons stappenplan:
1. Snijd een stukje van de bovenkant van het pitabroodje af; ongeveer 2,5 tot 5 centimeter (afhankelijk van de grootte van je pita).
2. Stop het stukje ondersteboven in de pita, dus met de dichte kant naar beneden.
3. Druk even aan met je vingers.
4. En klaar is uw pita! Door de dubbele bodem is je pita veel steviger en zullen sauzen en vullingen er niet zo snel uitlopen.