Koken volgens de seizoenen met Gordon Ramsay
Hoera, er is weer een nieuw Gordon Ramsay boek! In Het geheim van de chef per seizoen laat Ramsay zien hoe je met de ingrediënten van elk seizoen kunt koken als een echte topchef.
Het is niet alleen de culinaire mode, maar vooral ook veel lekkerder: eten volgens de seizoenen. Zo hebben tomaten de meeste smaak in de zomer en eet je sinaasappels bij voorkeur in de winter. Maar ook paddenstoelen, vlees en vis kennen hun seizoen. Dit boek bestaat uit recepten die gebruik maken van ingrediënten in hun topseizoen en gerechten die op hetzelfde seizoen aansluiten. De overige ingrediënten zijn het gehele jaar door verkrijgbaar. De meeste recepten zijn relatief eenvoudig, omdat producten uit het seizoen het lekkerst zijn als ze simpel worden bereid.
Het geheim van de chef per seizoen
Gordon Ramsay
Kosmos Uitgevers
Prijs: € 14,95, te koop in de boekhandel en op Bol.com.
Beeld bovenaan: Getty Images