Redactie
Redactie Gadgets 16 mei 2013
Leestijd: 1 minuut

Het Wildplukboek van Edwin Florès met recepten van Jonnie Boer

Deze week verschijnt er een prachtig nieuw culinair boek bij Bertram + de Leeuw Uitgevers: het Wildplukboek van forest hunter Edwin Florès met recepten van De Librije-chef Jonnie Boer. Een heerlijk boek met bizar mooie foto’s, de do’s en don’ts van wildplukken, wat kun je waar en wanneer plukken en… wat doe je er vervolgens mee?

Het is hip en trendy, je eigen eten sprokkelen in de natuur. Edwin Florès beschrijft in dit boek de geheimen van het wildplukken. Hij neemt de lezer mee van het  groene bos naar de zilte kust en legt uit dat er nog veel meer geplukt kan worden dan alleen bramen, vlier- of bosbessen.

Waar moet je op letten? Wat kun je wél eten en waar moet je liever met een boog omheen lopen? En welke planten hebben juist een medicinale werking?

Sterrenchef Jonnie Boer beschrijft daarnaast in een aantal verrassende recepten hoe je de inhoud van je wildplukmand verwerkt tot verrukkelijke siropen, jams, zouten, soepen en nog meer lekkers.

Het boek is te koop voor € 24,95.

Culy.nl  2013-04-24 om 16.42.24Culy.nl  2013-04-24 om 16.42.44Culy.nl  2013-04-24 om 16.42.52

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.