Een klimaatkast voor je chocolade
Chocoladefans opgelet! Na wijnklimaatkasten is er nu ook speciale koeling voor je chocolade.
Chocolade dien je (als je het niet meteen opeet!) op een koele plek te bewaren. Daarbij is een temperatuur van 15-16 °C zeer aan te bevelen. De chocolade-klimaatkast (de naam zegt het al), speciaal vervaardigd voor chocolade en patisserie, houdt de chocolade op de juiste temperatuur en voorkomt het aantrekken van “vreemde geuren”. Deze klimaatkast heeft een grote inhoud waardoor het mogelijk is om er doosjes chocolade, maar ook bijvoorbeeld taarten, in te bewaren.
Er is ook een extra luxe variant: dee sensation versie. Het exterieur is geheel, met de hand, voorzien van suède en er is keuze uit drie “smaken”: melk, puur of wit (of een mix). De twee houten uitschuifbare laden zijn uitneembaar waardoor de capaciteit vergroot kan worden en de klimaatkast gemakkelijk kan worden schoongemaakt. De display, met digitale temperatuuraanduiding, is blauw en door middel van tiptoetsen te bedienen. De kast is voorzien van zacht blauwe binnenverlichting en een donkere glazen deur.
De kast kost 99 euro. Iets moois om over te dromen!