Redactie
Redactie Inspiratie 18 jun 2012
Leestijd: 1 minuut

En papillotte: stomen in bakpapier

Probeer eens iets anders, en stoom je eten in de oven in plaats van te grillen! En hier heb je geen dure stoompannen voor nodig. Met de Franse techniek en papillotte kan je stomen door een stukje bakpapier te gebruiken.

Neem een velletje bakpapier en vouw het dicht. Knip met een schaar een hartje uit het bakpapier en leg het hartje van bakpapier open en leg hier de ingrediënten op. Leg bovenop de ingrediënten een plakje boter, olijfolie of een scheutje water indien je het gerecht niet te vet wil hebben. Voeg eventueel wat kruiden toe aan de ingrediënten en vouw het bakpapier dicht.

Of kijk naar het onderstaande filmpje hoe je makkelijk het bakpapier dicht kan vouwen.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.