Redactie
Redactie Drinken 28 mrt 2014
Leestijd: 1 minuut

Restaurant in Portland serveert een cocktail met foie gras (!)

Restaurant Ox in het Amerikaanse Portland serveert sinds kort een cocktail met foie gras. Het bijzondere drankje werd bedacht door de eigenaren Greg en Gabrielle Denton en hun barman Bryan Tamayo.

De cocktail, genaamd “Foie the Hell of It”, is gemaakt met appelbrandy, bourbon, citroensap, gembersiroop, gepureerde aardbeien- en rabarberjam, eiwit en een snufje peper. En dit alles wordt afgetopt met geraspte foie gras.

Barman Tamayo werd geïnspireerd om dit recept te bedenken door een garnituur van foie gras die hij in de Cosmopolitan in Las Vegas had gegeten.

De cocktail staat sinds kort voor 15 dollar op de kaart. Wat denk jij: foie gras op de cocktail, een absolute no-go, of toch aantrekkelijk?

Restaurant Ox
2225 NE Martin Luther King Jr Blvd
Portland

Bron: Instagram

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.