Redactie
Redactie Inspiratie 5 jun 2015
Leestijd: 1 minuut

Dit wil je proeven: burrata-ijs met balsamico-caramel

Geloof het of niet, maar het bestaat! Burrata-ijs is niet langer een combinatie van twee goddelijkheden (burrata en softijs), maar sinds vandaag werkelijkheid geworden. 

In de salon van cronutkoning Dominique Ansel kun je vanaf vandaag twee nieuwe ijssmaken proeven: gianduja (een soort chocolade-hazelnoot spread) en dus burrata.

Bestel je het burrata-ijs? Dan word je ook getrakteerd op een lading balsamico-caramel én gekonfijte aardbeien.

Maar, ook de gianduja is een aanrader. Hierbij krijg je namelijk stukjes knapperige salted caramel, en wordt het ijs op smaak gebracht met een soort sinaasappelspray en zeezout. En: de hoorntjes zijn homemade en op smaak gebracht met honing. Yum!

Helaas worden de ijsjes alleen in de winkel van Ansel in NYC verkocht, dus rest ons de vraag: welke ijssalon in Nederland pakt dit idee op?

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.